Boka uteträning.

Uteträning barnvagnsjogg

Uteträning barnvagnsjogg med Naturkicken i Norrköping

Reportage på 24nt från barnvagnsjoggen.

Extra barnvagnsjogg pass i november-december. Vi har nu efter önskemål från er deltagare lagt till ytterligare fyra tillfällen med barnvagnsjogg under hösten: 13 november + 27 november + 4 december + 11 december. Alla är välkomna, både du som är ny deltagare och du som varit med tidigare! Anmäl dig till passen här. 

Barnvagnsjoggen är i Abborreberg onsdagar kl 12.30-13.30.Vi träffas vid parkeringen i Abborreberg och springer mestadels i skogen på motionsspåret samt på cykelvägar, gångvägar och trottoarer beroende på vädret den dagen.

Barnvagnsjoggen är ett uteträningspass där vi varvar jogging med styrkeövningar anpassade till dig som fött barn. Även du som pappa är välkommen på barnvagnsjoggen.

Utrustning: Du behöver inte ha en speciellt anpassad barnvagn utan det går bra med en vanlig ligg- eller sittvagn. Joggingvagnar är lättare att springa med, men det fungerar med en vanlig vagn. Det viktigaste är att du tar en vagn där ditt barn trivs och kan ligga skönt och vila medan du tränar. Träningskläder, handskar och joggingskor. Ta med vattenflaska och gärna en frukt att ta efter passet.

Pris: 90 kr för engångsbiljett. 700 kr för 10 gångers kort. 349 kr för månadskort. Det är samma träningskort som till våra övriga uteträningsaktiviteter så du har möjlighet att använda kortet även för dessa. Det går bra att betala med kontanter eller inbetalningskort som du får vid passet.

Anmälan: Anmälan till passet ska göras här online senast 2 timmar innan passet. Om du inte anmält dig och ändå vill komma på passet så skicka ett sms till 0769-46 19 77 för att meddela att du kommer.

Välkommen till en härlig runda i friska luften tillsammans med andra föräldrar och barn.


Inga aktiviteter

Nyheter