Boka uteträning.

Nytt bokningssystem, instruktion.

Vi har nytt bokningssystem där både bokning och träningskort hanteras elektroniskt.

Gör så här för att skapa ett användarkonto och boka dig på pass:
– Gå in på www.naturkicken.se.
– Klicka på ”boka här”. Logga in dig på ditt användarkonto. Om du är ny kund börjar du med att skapa ett kundkonto genom att klicka på menyvalet ”skapa kundkonto”. Observera att du får ett mail med lösenord som du behöver för att logga in första gången. Kolla din spamkorg om du inte får mailet då det kan hamna där.
– När du är inloggad, klickar du på ”träningskort”. Där har du möjlighet att välja 10-kort/engångsbiljett  eller gratis prova-på pass första gången.
– Klicka på ”köp” på valt träningskort, betala elektroniskt via kortbetalning och sedan läggs ditt träningskort upp på din inloggning. Nu har du möjlighet att boka dig på valfritt pass. Vid bokning dras automatiskt ett tillfälle från ditt träningskort. Om du vill ha kvitto på ditt köp kan du ladda ner kvittot när du är inloggad. Gå på betalningar – historiska – klicka på utskriftsknappen bredvid den betalning som du vill ha kvitto på så får du kvittot i pdf.

Det finns möjlighet till gratis prova-på vid första tillfället för nya kunder. Mer info om prova-på finns här: http://naturkicken.se/prova-pa/

När du är inloggad har du möjlighet att se vilka pass du har bokat och vilka träningskort du har samt antal träningstillfällen som återstår på ditt träningskort.

Om du har problem eller frågor kring bokningen så kontakta Lisa på 0769-461977 eller via mail till lisa@naturkicken.se.

Publicerad i Senaste nytt
Nyheter