Boka uteträning.

LöpKollen nu även för Androidtelefoner

Nu finns Naturkickens träningsapp, LöpKollen, även att ladda ner till Androidtelefoner.

Ny mobilapp med teknik- och styrkeövningar som hjälper löpare till ett bättre löpsteg

LöpKollen är en ny mobilapp som är till för dig som vill jobba upp bättre löpteknik och löpstyrka. I LöpKollen visas varje övning med film, ljud, bildspel och text. Tanken är att du kan ha med dig appen ut i löpspåret för att enkelt kunna se hur övningarna ska utföras. Senhösten och vinterhalvåret är en perfekt tid för att träna löpteknik och löpstyrka inför kommande säsong.

LöpKollen innehåller övningar som förbättrar din löpteknik och styrka i löpsteget. Genom att regelbundet göra övningarna stärks musklerna kring vaderna, fotlederna och i foten. Det ger ett spänstigare löpsteg.

LöpKollen innehåller både grundövningar och fortsättningsövningar. Grundövningarna bygger tillsammans upp ett bra löpsteg. Fortsättningsövningarna utvecklar tekniken och styrkan ytterligare.

LöpKollen är tänkt att användas som komplement till löpträningen. Den är till både för dig som har tränat länge men vill jobba med löptekniken och dig som precis kommit igång med träningen.

Genom att lägga in dessa övningar i till exempel var fjärde träningstillfälle och jobba kontinuerligt med övningarna kan det bidra till ett bättre löpsteg.

LöpKollen är framtagen av Naturkickens personliga löptränare Marcus Åberg och uteträningsinstruktör Lisa Dahlberg i samarbete med Webbyrån Megakoll AB.

Länk till LöpKollen i App Store:

http://itunes.apple.com/se/app/lopkollen/id560257004?l=sv&ls=1&mt=8

Publicerad i Annat
Nyheter