Boka uteträning.

Alla pass inställda fram till jul pga Corona

All vår verksamhet är stängd från imorgon 17 november fram till jul.

Idag har det kommit nya riktlinjer från regeringen angående max antal personer vid offentliga tillställningar som är sänkt till max 8 personer.

Vår verksamhet ingår inte i de som enligt lagen om offentliga tillställningar måste följa den nya restriktionen, men Stefan Löfven var väldigt tydlig med att ALLA som bedriver verksamhet där människor samlas ska se de nya restriktionerna som normerande.

Vi vill inte bidra till smittspridning och nu när det ökar så hastigt i samhället blir det ett annat läge än tidigare.

Vi har därför ikväll beslutat att vi stänger all vår verksamhet fram till jul och med eventuell förlängning efter det beroende på hur läget då ser ut i samhället.

Vi har gjort bra anpassningar för att ha avstånd på passen, men trots allt bidrar vi till att människor från många olika familjer samlas på samma plats.

Ni som har förutbetalda årskort får era kort förlängda med motsvarande tid som vi har stängt, utan kostnad för den perioden.
Ni som har årskort med månatlig betalning får era kort frysta under tiden vi har stängt och ingen kostnad tas därmed ut för den tiden. För er som har 10-kort förlänger vi giltighetstiden på korten om ni inte hinner nyttja dem innan förfallodag.

Hoppas att ni alla har förståelse för beslutet.

Kan vi rädda ett liv så ska vi självklart göra det, det är inte värt risktagandet att samla människor så som läget är just nu.

Fortsätt träna ute för att må bra, träna själv eller med familjen. Ta hand om er så vi snart får ses igen❤️

Varma hälsningar
Lisa, Michaela, Lisa Å och Maria

Publicerad i Annat
Nyheter