Boka uteträning.

YOGA ute måndag 19 juni

YOGA UTE hela vårterminen. Vi kör varannan måndag.

Tid: Måndagar kl 18.30-19.45. Det blir 9 yogatillfällen under våren 2017: 27 feb, 13 mars, 27 mars, 10 april, 24 april, 8 maj, 22 maj, 5 juni och 19 juni.

Plats: Abborrebergsskogen, samling vid Naturkickens mötesplatsskylt vid parkeringen till Abborrebergs serveringen.

Yogapass ute i naturen. Basyoga med grundövningar inom yoga som hjälper dig att få bra rörlighet i hela kroppen. Vi tränar andning, rörlighet och avslappning. Yogan bygger på Hathayoga. Passet leds av yogainstruktör Helena Frykholm och Maria Kufver.

Att ta med: Ta med en egen FILT att ha över dig i avslappningen. Vi har liggunderlag som yogamattor så du behöver inte ta med det själv. Ta gärna med en vattenflaska och en frukt att ta efter passet.

Klädsel: Klä dig varmt. Det fungerar bra med vanliga uteträningskläder som är smidiga att röra sig i, exempelvis  sommar: löpartights/byxor/shorts, t-shirt, fleecetröja, vinter: löpartights/byxor, underställsbyxor, underställströja, funktions t-shirt, en fleecetröja/överdragsjacka, gärna en väst, handskar och mössa.

Pris: Yogapassen ingår i vårt ordinarie träningsutbud och ingår i årskorten alternativt betalas med 10-klippkort (700 kr för 10 ggr) eller engångsbiljett (90 kr).

Anmälan: För att boka dig på yogapass, klicka på ”boka här” sidan här på naturkicken.se och skapa en kundinlogg ifall du är ny kund. Som inloggad kan du sedan boka dig på pass.

Varmt välkommen till yoga där du får andas in frisk luft från naturen!

img_3404

img_0188

Publicerad i Annat
Nyheter