Boka uteträning.

Nytt pass: CrossNature gång/jogg

Nu startar vi ett nytt pass för hösten! CrossNature gång/jogg, 60 min. Det nya passet ersätter seniorpasset och tidigare nybörjarpass CrossNature.

CrossNature gång/jogg är ett pass där vi blandar gång/jogg med styrkeövningar i naturen. På det här passet väljer du själv om du vill gå eller jogga.  Alla hänger med. Det är effektiv och rolig träning för hela kroppen. Både pulshöjande övningar och styrkeövningar.

Förhoppningen är att det här passet ska passa bra både för seniorer och de som efterfrågat ett lättare pass än de vanliga crossnature passen och då även de som t ex pga skada inte klarar av att jogga men gärna vill träna ute i grupp med styrkeövningar och förflyttning med gång.

Instruktörer: Lisa och Michaela turas om.

Tid och plats: tisdagar kl 18.00 i Abborreberg

Första tillfället är nu på tisdag den 9 september! Boka dig till passet via ”boka här”.

Är du ny kund hos oss och vill prova-på ett tillfälle så finns det möjlighet att få en prova-på biljett. Gör så här. Klicka på ”boka här” på www.naturkicken.se och välj det passet du vill träna på. Du får då skapa en användarprofil/login. När du är inloggad kan du välja ”träningskort” och där finns ”prova-på biljett” som ett alternativ. Klicka på ”köp” på Prova-på biljett så läggs det upp ett gratis prova-på tillfälle på din inloggning och du kan nu boka dig på passet.

Publicerad i Annat
Nyheter