Boka uteträning.

Nytt gruppträningsschema för hösten 2013

Nu finns höstens gruppträningsschema klart. Här ser du schemat.

Träningen startar vecka 33. Barnvagnsjoggen pågår v. 35-43. På höstlovet v 44 och jullovet v. 52-v.1 kommer särskilt lovschema att gälla.

Några nyheter:

Ingen indelning med grundpass finns kvar utan alla är välkomna till alla pass. Alla CrossNature pass kommer ha ett upplägg som passar både dig som är van att träna och vill ha lite tuffare träning och dig som vill få möjlighet att hålla ett lite lugnare tempo men ändå få utmaning i naturen.  Vår rekommendation är att du kan jogga minst 3 km för att delta i CrossNature träningen.

Vid några tillfällen under hösten kommer vi att erbjuda nybörjarjogg med fokus på motivation och löpteknik för dig som vill komma igång med joggning.

Minimi 5 deltagare per pass för att passet ska bli av. Anmälan senast 2 timmar innan passet. (För morgonpass gäller anmälan senast kl 20.30 kvällen före). Vid inställt pass meddelar vi via sms 2 timmar innan passet till er som anmält er.

Till hösten är det lite färre pass i grundschemat för att vi gör en satsning på de passen som varit populärast. Vi satsar på att erbjuda fler specialpass under hösten såsom backträning, löpträning, trx-pass, CrossNature träning i nya miljöer och familjeträning. Info om specialpassen kommer via hemsidan och facebook.  Nytt träningsområde blir Jursla där vi kommer ha pass varje torsdag kväll (start vecka 35). Det blir inget ordinarie pass i Krokek men vi planerar att köra något/några specialpass i Krokek under hösten.

Nya priser gäller från 1 juli 2013. Engångsbiljett 90 kr, 10-gångers kort 700 kr, månadskort 349 kr.

Vi ser fram emot många fina höstdagar med härliga och tuffa träningsstunder ute i naturen! Välkommen!

Publicerad i Träning
Nyheter