Boka uteträning.

Ny bok till försäljning: Nå dina mål – 10 enkla steg till framgång

Att sätta upp mål för sin träning, sitt jobb eller sin livsstil har stor betydelse för motivationen och resultatet.

Nu kan Naturkicken erbjuda den nyutgivna boken ”Nå dina mål – 10 enkla steg till framgång”, skriven av Malin Boström. Pris 100 kr inkl moms.

Beställ boken via lisa@naturkicken.se eller på telefon 0769-46 19 77. Boken finns också till försäljning på vårt dagspa på Fjärilsgatan 50 i Smedby och på våra uteträningspass.

Lisas upplevelse av boken:
”Det här är en fantastisk bok som jag läste från pärm till pärm utan att släppa den. Den inspirerar verkligen till att skapa mål i sitt liv och innehåller verktyg för att formulera mål och för att komma framåt i målarbetet. Läs den och njut av att du därmed tagit första steget mot ett framgångsrikt målarbete!”

Det här boken hjälper dig att uppfylla dina drömmar, oavsett om du vill få ett nytt jobb, resa jorden runt eller springa ett maratonlopp. Använd boken som inspiration och verktyg som hjälper dig att gå från målbild till målgång, att uppfylla din adrömmar – hur de än ser ut. I varje kapitel finns övningar eller frågor som du får arbeta med för att steg för steg närma dig dina mål.

Läs ett utdrag från boken. Nå dina mål – 10 enkla steg till framgång

 

Publicerad i Annat
Nyheter