Boka uteträning.

Löpträning i Yxbacken

Laddar Karta...

Datum/Tid
lördag 21 Sep 2013
08:30 - 11:30

Plats
Abborrebergsskogen - samling på parkeringen

Typ av aktivitet


Lördagen den 21 september kl 8.30-11.30 i Yxbacken

Vi har hyrt Yxbacken för att köra ett riktigt roligt och grymt backträningspass på lördag. Vi inleder med en föreläsning om löpning med Naturkickens löptränare Marcus Åberg och Martina Winkler.

Schema:

Kl 8.30-9.30 Hälsofika + Föreläsning:  Löpning – så tar du klivet framåt, elitlöparen Marcus Åberg och löptränare Martina Winkler delar med sig av tips och teorier om hur du lägger upp din löpträning. I Yxbackens värmestuga.

Kl 9.45 – 11.30 Löpträning i Yxbacken.  Backintervaller, styrkeövningar i backe, uthållighet i backe m.m.

Yxbacken bjuder på kraftig lutning och ger oss grymt effektiv backträning. Det kommer finnas möjlighet att välja svårighetsnivå så träningen passar för alla. Har du någon tävlingsutmaning framför dig så som tjurruset, höstmilen, klassikern… då är det här ett perfekt tillfälle att få extra utmaning i träningen. Eller så vill du bara prova på att köra ett grymt träningspass. Alla är välkomna!

Pris: 290 kr betalas till bg 808-5086 senast fredag 20 september eller betala via inbetalningskort som du får på lördag.

Utrustning: Joggingskor, oömma joggingkläder med lång ärm och långbent. Vattenflaska.

Vägbeskrivning: Från Norrköping åk mot Katrineholm. Sväng vänster vid skylten mot Yxbacken (strax efter avfarten mot Jursla/Åby). Sväng vänster igen mot Yxbacken.

Boka aktivitet

Bokningen är stängd för detta event.

Nyheter